Flyttstädning Årsta

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

 

Är du i behov av Flyttstädning och bor i Årsta?

Det är roligt att dom flesta i Årsta väljer oss på Novari Flyttstädning för att utföra deras städning. Dom flesta vet hur tidskrävande och jobbigt det kan vara att flytta. Vi tar gärna på oss det jobbet och utlovar den högsta kvaliten på en städning i Årsta. 

Vad kostar en Flyttstädning i Årsta?

Ni kan enkelt gå in och se våra Priser där vi har ett fast pris på dina kvadratmeter och har inte några dolda avgifter som dom flesta företag har. Vi vill underlätta för dig som kund och kan känna sig trygga med sin bokning av oss. Med Flyttstädning Årsta får ni alltid: 

Hur bokar jag Flyttstädning med er?

För att lättast göra en bokning med oss så rekomenderar vi att ni går in via våran Direktbokning men man kan också ringa oss eller mejla för att få en offert på dina kvadratmeter. Via vår växel så kan ni också ringa in så får ni prata med en av våra duktiga rådgivare och kundservicemedarbetare. Vi hjälper dig gärna! Välkommen till Novari Flyttstädning

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.