×
Blog

 

Akut Flyttstädning

15 feb 2021

Akut Flyttstädning

 

Är du i behov av en akut Flyttstädning?

Vi på Flyttstädning Stockholm ställer upp till dig som behöver en akut flyttstädning samma dag eller dagarna frammåt. Det gör man lättast med att ringa oss för att förklara behovet. Det går självklart också bra att boka direkt via vår hemsida och vi kommer därefter att ringa upp dig.

 

Vad ingår i en akut Flyttstdäning?

I vår Flyttstädning ingår allt som det brukar göra. Vår städning blir alltid lika bra när du en bokar. Du kan gå in HÄR och kolla vår checklista.

 

Vad behöver jag tänka på?

  • Tänk på att en flyttstädning så ingår vanligt smutsigt hem. Allt annat klassas som en sanering och där kan priserna ändras lite.
  • Ta undan vitvaror som kyl och frys innan våra städare kommer.
  • Vi har all material och utrustning som behövs för att göra en städning hos dig. Du behöver alltså INTE ha något själv hemma.
  • Vi skickar alltid fakturan efter jobbet är klart och du är nöjd. Den skickas med mail till dig som anges i bokningen.

Städhjälp Stockholm

26 jan 2021

Städhjälp Stockholm | Kontakta oss idag

Vi hjälper gärna dig när du är i behov av städhjälp vid din flytt eller försäljning av bostaden.
Många tänker att man klarar av en städningen själv men i själva verket så står man där och putsar och filar och inser ganska kvickt att hur skönt det hade varit att anlita Städhjälp istället.
Lägg energi istället på din nya bostad, renovering eller uppackning, eller kanske så enkelt som att låta vårt företag sköta städningen medans ni kan fokusera på jobb eller inkomst istället?

Boka städhjälp Stockholm online

Städhjälp Stockholm bokar man mycket enkelt online via vårat bokningsformulär här på hemsidan.
Var ute god tid som möjligt, speciellt om du är i behov av städhjälp i månadsskiftet.

 

Är du akut behov av flyttstädning nu?

Står din tom redo och tom? Då kommer vi gärna och utför vår prossifa flyttstädning redan nu då vi alltid har det lugnare i början eller mitten på månaden i jämförelse till månadsslutet.

Är du i behov av din flyttstädning till månadsskiftet gäller det att vara ute i god tid innan med att göra bokningen via oss.
Hur nära bokningen görs till din flyttstädning är svårt att säga på då alla dagar ser olika ut såklart. Och ibland trillar det också in flera bokningar om dagen med kanske samma datum som önskemålen.

den klassiska regeln "ju tidigare ju bättre" gäller absolut för att alltid vara säker på att vi har tid att ta ann din flyttstädning just den dag ni önskar.

Tips för en bra städning

4 dec 2020

Tips för flyttstädning eller hemstädning

 

Här tänker vi dela med oss av några tips kring effektiv städning som vi på Flyttstädning Stockholm använder oss av när vi städar olika hem och bostäder. 

 

  • Zoner och mönster: Att veta vad man ska börja med i en städning kan avgöra timmars arbete i slutändan och avgörande i ett bra reslutat. Se till att alltid börja längst upp i toppen av ytorna du städar och alltid avsluta med att dammsuga och torka av golven. Damm och smuts faller alltid nedåt och börjar du i fel ände med att t.ex dammsuga så kommer det att innebära dubbelt jobb eller ett sämre resultat.

 

  • En sak i taget: Börja och checka av rum för rum och veta vilken av rummen du borde starta med.

 

  • Röj undan: Om det är en flyttstädning eller likanden så ta alltid bort möbler och likande innan någon typ av städning börjar.

 

  • Produkter: Gör en snabb reserach om vilka produkter och medel du bör använda. Det är mycket viktigt att veta så du inte tar starka medel på ömtåliga ytor som t.ex golv/väggar. Ägna även en tanke på miljön med. De starkaste produkterna ger sällan ett bättre resultat än dom vanliga i affären.

 

  • Hygien: Tänk på att alltid byta ut ditt vatten när du skurar i slutskedet av städningen. Det är viktigt att inte använda samma vatten då det direkt blir en dålig hygien i hemmet igen.

Vad kostar en flyttstädning?

7 okt 2020

Det finns mycket olika priser på flyttstädning idag. Allt från timpris till fasta kostnader. Men vad är egentligen bäst? Vi tror att kunder uppskattar ett fast pris utan " dolda " avgifter.

Vi har idag tagit fram en lista på priser där du kan se exakt vad det kostar för just dina kvadratmeter.

Nedan ser ni priser för Flyttstädning Pris Stockholm :

0-49Kvm 1299Kr Efter RUT

50-59Kvm 1399Kr Efter RUT

60-69Kvm 1449Kr Efter RUT

70-79Kvm 1599Kr Efter RUT

80-89Kvm 1749Kr Efter RUT

90-99Kvm 1999Kr Efter RUT

100-109Kvm 2249Kr Efter RUT

110-119Kvm 2399Kr Efter RUT

120-129Kvm 2449Kr Efter RUT

130-139Kvm 2599Kr Efter RUT

140-149Kvm 2799Kr Efter RUT

150-159Kvm 3049Kr Efter RUT

160-169Kvm 3199Kr Efter RUT

170-179Kvm 3399Kr Efter RUT 80-189Kvm 3549Kr Efter RUT 190Kvm Och uppåt. 3849Kr +15Kr/Kvm Efter RUT

 

Flyttstädning Checklista :

 

Det är också viktigt att kolla vad som ingår i en flyttstädning för att förstå dom olika priserna. Här finns en Checklista på vad som ingår i en klassisk flyttstädning.