Boka en städfirma för att underlätta din flyttstädning

När du bokar med oss ingår :

  • 14 dagars garanti
  • Gratis fönsterputs
  • Utbildad personal

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

Boka en städfirma för att underlätta din flyttstädning 

Om du befinner dig mellan två bostäder just nu är du mitt uppe i en hektisk tid i livet. En flytt innefattar allt från att hitta en nya bostad till att packa ner alla saker och flytta dem till den nya bostaden. Väl där ska du sedan packa upp alla dina tillhörigheter igen. Det sista du vill tänka på i denna stressiga tid är din flyttstädning. En sådan behöver du dock utföra i din gamla bostad. Men för att underlätta för dig kan du med fördel boka en städfirma. 

 

Städfirmor är nämligen proffs på flyttstädning och har flyttstädare med lång erfarenhet av denna typ av städningar. Därför kan du ofta erbjudas ett bra pris på städningen av din bostad inför flytten. Allt du behöver göra är att släppa in städfirmans personal i bostaden – sedan tar de hand om resten! När du några timmar senare återvänder för att låsa efter dem kommer din bostad att vara skinande ren. 

 

Ska du snart flytta och vill få din bostad städad? Då kanske du överväger att låta professionella flyttstädare ta hand om din flyttstädning? Som du kommer märka genom att fortsätta läsa denna artikel är detta ofta ett väldigt bra val! 

Ta in en offert på en skräddarsydd flyttstädning 

I de allra flesta fall behöver lägenheter och andra bostäder städas rejält innan nästa hyresgäst eller bostadsköpare kan flytta in. Det innebär att du behöver städa din bostad hela vägen från tak till golv. Men om du vill göra en del av jobbet själv och överlåta en del av det till en städfirma brukar även detta gå bra. Du får helt enkelt diskutera saken med dem och avtala vad du vill få ut av din flyttstädning. 

 

Om du till exempel vill att de inte städar vissa delar av bostaden kan de sannolikt göra detta. Detsamma gäller också om du gärna vill att de städar vissa ytor eller rum lite extra noggrant. En städfirma som lägger stor vikt vid kundnöjdheten kommer att göra allt som står i deras makt för att göra dig nöjd med flyttstädningen. 

Fördelarna med att boka en professionell flyttstädning 

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av proffsen när det vankas flyttstädning. Till fördelarna kan bland annat nämnas att detta är: 

 

2 Jun 2021

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.