Dödsbostädning

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

Låt oss hjälpa er med dödsbostädning. vi vet rutinerna noga och ser alltid till att allt blir fint städat och behandlat med god vård.

Fönsterputs ingår

Fönsterputs ingår

Just nu så bjuder vi fönsterputs i alla rum i hemmet helt utan extra kostnad när du bokar in Flyttstädning med oss!

Trygghet

Trygghet

En hel rad av viktiga rutiner följs när flyttstädning i ert hem görs. En ansvarsförsäkring finns när vi städar och självklart följer vi noggrant mäklarsamfundets alla rekommendationer.

14 Dagars garanti!

14 Dagars garanti!

Ni som ska flytta ut och nya personerna som flyttar in i bostaden omfattas av vår 14 dagars garanti om vi skulle ha missat något.

Vi har en lång erfarenhet av dödsbostädning och använder oss av personal som är kunniga och erfarna.

Självklart så har vi alltid garanti som är på 14 dagar och just nu så bjuder vi på gratis fönsterputsning i samtliga rum när vi utför dödsbostädning.

Om ni har frågor eller andra önskemål så kan ni alltid kontakta oss på 0768603474

Varför låta oss ta hand om en dödsbostädning?

 

Vi har många års erfarenhet av städning. Idag så är vi ett av dom populäraste städföretagen i Stockholm. Alla som jobbar på Flyttstädning Stockholm är utbildade och har minst 3 års erfarenhet. Vårat koncept är att ha kund i fokus och forma ett bra rykte inom branchen. Vi jobbar även med att ha en världsklass på vår kundservice för att kunna ha snabb respons och svara på olika frågor om städ. När du bokar via oss så hjälper vi dig med RUT avdraget via Skatteverket och behöver därför inte göra något själv.

BOKA NU

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.