Flyttstädning Huddinge

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

Vi är lokalt nära dig och är experter på enbart flyttstädning i Huddinge

Fönsterputs ingår

Fönsterputs ingår

Just nu så bjuder vi fönsterputs i alla rum i hemmet helt utan extra kostnad när du bokar in Flyttstädning med oss!

Trygghet

Trygghet

En hel rad av viktiga rutiner följs när flyttstädning i ert hem görs. En ansvarsförsäkring finns när vi städar och självklart följer vi noggrant mäklarsamfundets alla rekommendationer.

14 Dagars garanti!

14 Dagars garanti!

Ni som ska flytta ut och nya personerna som flyttar in i bostaden omfattas av vår 14 dagars garanti om vi skulle ha missat något.

BOKA NU

Vi städar gärna hos dig nära ni behöver hjälp med flyttstädningen i Huddinge. och vi ser alltid till att ha kvalitetssäkrade lokalvårdare med oss. Vi utför också olika typer av tjänster i Huddinge som till exempel Hemstädning eller kontorsstädning.

Självklart så har vi alltid vår garanti på 14 dagar till alla som bokar flyttstädning via oss i Huddinge. Hos oss får ni alltid en trygg känsla med vårt företag.

Om ni har speciella önskemål så kan ni alltid kontakta oss på 0768603474

Varför boka med oss på Flyttstädning Huddinge?

 

Vi har väldigt många års erfarenhet av olika typer av städning. Vi fokuserar mest på Flyttstädningar där vi är experter under många års tid. Idag så är vi ett av dom populäraste städföretagen i Huddinge. Alla som jobbar på vårt företag är utbildade och har minst 3 års erfarenhet i yrket. Vårt koncept är att ha kund i fokus i alla lägen och forma ett bra rykte i området. Vi jobbar även med att ha en världsklass på vår service för att kunna ha kunniga och snabb medarbetare och svarar gärna på olika frågor om städning eller problem. När du bokar via oss så hjälper vi dig med RUT avdraget via Skatteverket och drar av 50% direkt på fakturan. Ni slipper alltså göra något åt detta då det sker automatiskt via oss på Flyttstädning Huddinge.

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.