Kungsholmen

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

Flyttstädning Kungsholmen

 

Det självklara valet av Flyttstädning Kungsholmen

Vår städfirma vet vad som krävs för att göra dig som kund riktigt nöjd med en flyttstädning. Alla våra medarbetare strävar efter god service och har minst 3 års erfarenhet i yrket. 

Kungsholmen ligger oss nära till hjärtat och vi har hundratals nöjda kunder som väljer att lita på oss när dom ska flytta. Att flytta och hinna med städningen själv är för många ett stort projekt då det tar mycket lång tid samt vill man istället ägna sig åt sin nya bostad där det finns viktigare saker att göra.

Våra priser är konkurrenskraftiga där vi erbjuder rimliga priser och grymma avtal. Vi ger dig som kund alltid en garanti på 14 dagar vilket menas att vi kommer självklart tillbaka om ni tycker att vi missat något

Vad kostar er Flyttstädning?

Vi har ett av dom bästa priserna i Stockholm som ni kan se här på vår Prislista. Vid en bokning online eller via mejl så är det alltid ett fast pris och aldrig några dolda avgifter. Vi vill att ni ska ha en lätt och smidig bokning med oss. Kontakta oss för mer frågor gällande en flyttstädning i Kungsholmen.

Hur bokar jag Flyttstädning?

Det är väldigt lätt och enkelt att göra en bokning på Flyttstädning via oss. Ni kan gärna göra det via vår Onlinebokning eller ringa oss direkt på 0768 603 474 så skickar vi en gratis offert till dig på dina kvadratmeter. Välkommen in till oss så städar vi ditt hem skinande rent!

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.