Solna

Kunders recensioner på Google säger 4.7/5

 

Vi är experterna på enbart Flyttstädning och städar åt dig i Solna

Går ni i tankarna om Flyttstädning i Solna? Dom flesta i ditt område använder sig av vårat städföretag när dom ska flytta och behöver hjälp med sin städning då det är mycket tidskrävande och man vill lägga sin energi och fokus på sin nya bostad.

Mottot hos oss är att alltid kunna lämna en genuin ren och fräsch miljö efter vi har städat ditt hem. Vi ger er som kund en kvalitetsgaranti på 14 dagar samt kommer tillbaka om ni skulle på något sätt vara missnöjda.

Kunderna som bokar flyttstädning av oss bor ofta i Solna men också runt om i Stockholms Län. Vi hjälper er gärna när tiden inte räcker till.

Vad ingår i vår Flyttstädning?

Vad ingår i vår Flyttstädning? Du kan snabbt och enkelt läs vår Checklista där vi har samanställt allt som ingår när du bokar från oss. Det är en klassisk flyttstädning som görs där allt städas. Självklart finns det vissa saker som inte ingår, T.ex tilläggstjänster som balkong, vattenlås, avfrostning och möbelavtorkning. Men man kan absolut lägga till dett mot en låg kostnad i sin bokning här online.

Vart kan jag boka Flyttstädning i Solna?

Vad roligt att du vill välja oss! Lättast för att boka sin flyttstädning så kan man göra det via vår Onlinebokning men det går också bra att mejla oss samt ringa för att få en gratis offert direkt. Vi har alltid fasta priser vilket gör det väldigt lätt att få en total kostnad och inga dolda avgfiter på bokningen.

 

 

 

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.