Städhjälp Stockholm

Kunders recensioner på Google säger 4.8/5

Städhjälp Stockholm | Kontakta oss idag

Vi hjälper gärna dig när du är i behov av städhjälp vid din flytt eller försäljning av bostaden.
Många tänker att man klarar av en städningen själv men i själva verket så står man där och putsar och filar och inser ganska kvickt att hur skönt det hade varit att anlita Städhjälp istället.
Lägg energi istället på din nya bostad, renovering eller uppackning, eller kanske så enkelt som att låta vårt företag sköta städningen medans ni kan fokusera på jobb eller inkomst istället?

Boka städhjälp Stockholm online

Städhjälp Stockholm bokar man mycket enkelt online via vårat bokningsformulär här på hemsidan.
Var ute god tid som möjligt, speciellt om du är i behov av städhjälp i månadsskiftet.

 

Är du akut behov av flyttstädning nu?

Står din tom redo och tom? Då kommer vi gärna och utför vår prossifa flyttstädning redan nu då vi alltid har det lugnare i början eller mitten på månaden i jämförelse till månadsslutet.

Är du i behov av din flyttstädning till månadsskiftet gäller det att vara ute i god tid innan med att göra bokningen via oss.
Hur nära bokningen görs till din flyttstädning är svårt att säga på då alla dagar ser olika ut såklart. Och ibland trillar det också in flera bokningar om dagen med kanske samma datum som önskemålen.

den klassiska regeln "ju tidigare ju bättre" gäller absolut för att alltid vara säker på att vi har tid att ta ann din flyttstädning just den dag ni önskar.

26 Jan 2021

Behöver du boka Flyttstäd?

Om du vill boka Flyttstädning med oss så är det mycket enkelt. Du gör det lättast via vår bokningsfunktion nedan. Men det går också bra att ringa oss så hjälper vi er.