×

Tips för en bra städning

Tips för flyttstädning eller hemstädning

Här tänker vi dela med oss av några tips kring effektiv städning som vi på Flyttstädning Stockholm använder oss av när vi städar olika hem och bostäder. 

  • Zoner och mönster: Att veta vad man ska börja med i en städning kan avgöra timmars arbete i slutändan och avgörande i ett bra reslutat. Se till att alltid börja längst upp i toppen av ytorna du städar och alltid avsluta med att dammsuga och torka av golven. Damm och smuts faller alltid nedåt och börjar du i fel ände med att t.ex dammsuga så kommer det att innebära dubbelt jobb eller ett sämre resultat.
  • En sak i taget: Börja och checka av rum för rum och veta vilken av rummen du borde starta med.
  • Röj undan: Om det är en flyttstädning eller likanden så ta alltid bort möbler och likande innan någon typ av städning börjar.
  • Produkter: Gör en snabb reserach om vilka produkter och medel du bör använda. Det är mycket viktigt att veta så du inte tar starka medel på ömtåliga ytor som t.ex golv/väggar. Ägna även en tanke på miljön med. De starkaste produkterna ger sällan ett bättre resultat än dom vanliga i affären.
  • Hygien: Tänk på att alltid byta ut ditt vatten när du skurar i slutskedet av städningen. Det är viktigt att inte använda samma vatten då det direkt blir en dålig hygien i hemmet igen.
4 dec 2020

map

Adress: Bältgatan 1 142 35 Stockholm

tel

Direktnummer: 0768 603 474

mailbbulk

Epost: [javascript protected email address]